πήγες να το παίξεις ..ο έτσι..ο τάχα ο αλλιώς ,,ο κάμποσος….με μια ομήγυρη, πλην ολίγων εξαιρέσεων, Ηλιθίων κομπλεξικών… Έπιασες στο στόμα σου την λέξη κλειδί των πάντων όλων .»ΕΘΝΙΚΙΣΜΌΣ»
και ξέχασες … ήθελες να ‘με’ παρουσίασης ως περιθώριο…….και προτίμησες να έχεις διάλογο με ολίγους βλαμμένους .. ανούσιους, δείχνοντας ότι δεν έχεις ακόμη καταλάβει τον ρόλο σου …..

… στο βιογραφικό μου …έχω την διάλυση των από το 75% στο 25% εκτοπίζοντας έναν ολόκληρο στρατό και ένα κατεστημένο 35 ετών…αέρα…….
και σας πέρασε η ιδέα, ότι εσύ και μερικοί μέσα στην κομπλεξική παρέα σου…, μπορούσες να παίξεις ….
με την Πατρίδα.και το ΕΘΝΟΣ

… και τώρα που τα θέματα έφτασαν εκεί που έπρεπε,
τώρα θα καταλάβετε το αποτέλεσμα …, (για την άνευ ουσίας συνέχιση σπιλώσεως και άλλα…). όταν πάμε και σε σοβαρότερο σκηνικό….
να θυμάσαι
όποιος ακούμπησε τον ηλεκτροφόρο όρο ”ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ” διεγράφη από τον χάρτη ολοσχερώς, κοίταξε στα πέριξ

… θα αποδομηθείς μέχρις εσχάτων …βλέπε τους πέριξ εσου που επί 35 χρόνια νόμιζαν πως είναι ανίκητοι κρυμμενοι μεσα σε ενα κατεστημένο σαπίλας και βρωμιάς … την πανωλεθρία που έπαθαν…
και που θα πάθουν…στην συνέχεια…
συνολικά όλη την παρέα των κλακαδόρων του ΤΟΞΟΥ σας…διότι το κόμπλεξ …. η συμπλεγματική συμπεριφορά είναι από τα χειρότερα χούγια….

… και ακόμη είναι η αρχή….απλά, η τιμωρία είναι, για να καταλάβεις, ότι σε αυτά τα γήπεδα παίζουν παίχτες και τσαρλατάνοι… πανηγυριτζηδες … δεν νοούνται ούτε για 5 λεπτά…!!!!!!

…7>Ε<7.  άκουσε και εσύ τις έσχατες κουβέντες  ”ΘΕΙΕ ΣΑΜ”  συντήρησες και συνηγόρησαν την πλεκτάνη…  ηγήθηκαν ηλίθιοι σύμβουλοί  σου, στον αγώνα κατασυκοφαντησεως και μιας ηλίθιας πλεκτάνης … εναντίων εντίμων προσωπικοτήτων που κουβαλούσαν το όραμα εξισώσεως του ΕΘΝΟΥΣ ..,,, τα υπόλοιπα ειανι γνωστά τώρα έφτασε το σημείο ”9”..νακληση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ πλην εξευρέσεως…που είναι η πλήρης αποκατάσταση … αδικιών, που απορρέουν από τις ηλίθιες ενέργειές σας….ο χρόνος αμείλικτα .. εχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα…!!!!

Advertisements