Μετά την νίκη της κοινωνίας ενάντια στον φόβο… και την τρομοκρατία των κατεστημένων, ”πολιτικών -εργολαβικών κλπ σκουπιδιών” στο δημοψήφισμα….. η αλήθεια …

καλά κυρ ΑΛΕΞ… κατάντησες όπως ας πούμε, ως ένας κυρ χάνος, … έγινε ολόκληρο σκηνικό …ολόκληρη φασαρία… και τελικά δημοψήφισμα μέσα από το οποίο, ελαβες υπέρ σου το 60% των Ελλήνων πολιτών …. για να προχωρήσεις το δικό σου σχέδιο, ΒΛΕΠΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ….
ΚΑΙ Όμως, ΑΝΤ`ΑΥΤΟΎ .. φέρεσαι ως να είσαι ο ηττημένος…..
κουβαλώντας…άντε ξανά τα ίδια… Παντελή μου τα ίδια Παντελακη μου…όλο το άχρηστο πολιτικό έρμα,…
ΝΔ – ΠΟΤΑΜΙ – ΚΚΕ – ΠΑΣΟΚ όλος αυτός ο άχρηστος πολιτικός χαβαλές (ηλιθίων, (μπορούμε να πούμε), όλοι αυτοί επέκριναν την κίνησή σου για το δημοψήφισμα.. αλλά και σε αμφισβήτησαν εν συνεχεία… ακόμη και τώρα, όλη αυτή μαζί η πολιτική αχρηστία, αν και μάζεψε μόλις το 39% εξακολουθεί να σε αμφισβητεί, αλλά και να εκβιάζει, για μια ταχύτατη υπογραφή ότι νάνε ….μόνο και μόνο, για να υπάρχουν οι συνθήκες ώστε να έρθει το επόμενο πακέτο στήριξής των 25 δις ….

Bloomberg: Kαι τρίτο πακέτο στήριξης 30 – 40 δις στην Ελλάδα….
www.lifo.gr/now/economy/64328…..

… τελικά ρε άνθρωποι εκεί μέσα στον ΣΎΡΙΖΑ τι στα κομμάτια θέλετε ?????????
μήπως δεν ξέρετε τι σας γίνετε και τρίβετε τα μούτρα σας στον τοιχίο??????
ποιος ο λόγος να κάνετε συνομιλητές όλη αυτή την πολιτική σαβούρα … αν είναι δυνατόν …εκτός από εσωτερική κατανάλωση και δείγμα προς εργολάβους ότι ΟΚ…όλοι μαζί δουλεύουμε για εσάς…ηρεμήστε ….
..σας περνά η ιδέα όλων εσάς εκεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και κατ`επέκταση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ… ότι είναι δυνατόν όλος αυτός ο άχρηστος πολιτικός χαβαλές των πεπαλαιωμένων πολιτικών μαγαζιών …. και άνευ πλέον λόγου υπάρξεως, (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΠΟΤΆΜΙ), είναι δυνατόν να έχουν κάτι να πουν στην Ευρώπη και παγκοσμίως ????

ΑΛΕΞ .. κατ `αρχή τελικά λεγε μας, τι στα κομμάτια επιτέλους θέλεις να κάνεις…..
σχέδιο υπάρχει????
συμμαχίες με ισχυρούς φίλους υπάρχουν ???
σε παγκόσμιο επίπεδο οικονομικό – πολιτικό προσβάσεις υπάρχουν ????
διότι και οι 17 της ΕΕ ενώσεως είναι εναντίον της Ελλάδος …. επομένως …πρέπει πολιτικά-οικονομικά να ”χτυπηθούν” οι ”αντιρρησίες”…… χώρες και αυτό με ποιους βρε άτομα ???? με όλο αυτό το πολιτικό τσίρκο των εντός συνόρων χαβαλέδων ?????

… τελικό ρεζουμέ ,
η επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος που έδωσε στον ΑΛΕΞ και στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΛ .. 61% πάει στα σκουπίδια…. πχ, ο ΣΚΑΙ και όλη αυτή, η λούμπεν αναχρονιστικη κατάσταση των ΜΜΕ συνεχίζει στο απυρόβλητο…σαν να μην συνέβη τίποτα μόλις λίγα 24ωρα πριν…..
ενώ ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ακόμη είναι ελεύθερος … μαζί τραπεζίτες…και εργολάβοι … που είνα,ι η εθνικοποίηση των τραπεζών ???? κλπ…κλπ….που είναι ο ”σύμμαχος αντίβαρο” στις συζητήσεις… που θα εξασφαλίζει οικονομική ανάσα στην επιχειρούμενη τεχνική οικονομική ασφυξία, που θα έκανε τους τοκογλύφους να χοροπηδούν ???
μείνετε λοιπών …. στα ίδια Παντελή μου, στα ίδια Παντελακη μου … και στα σαλιαρίσματα με τους εκπροσώπους του πολιτικού κατεστημένου, μια χωματερή των τίποτα και να σας διαμηνύουν ότι, σε 48 ώρες πρέπει να φέρετε μια υπογραφή υποταγής και ένα μνημόνιο ότι και νάνε αυτό…….

τελικά εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και γενικά στην συγκυβέρνηση …. έχετε εννοήσει τι παίζεται…και πως σας έβαλαν … αν και νικητές …. στο καναβάτσο και σας έχουν πλακώσει στις γρήγορες, οι παντελώς άχρηστοι του πολιτικό – οικονομικού κατεστημένου κομμάτι όπως αποδεικνύεται…. μια συντήρηση είστε και εσείς,…
γιατί όλη αυτή η αργοπορία να αντιδράσετε… αλλά και συντηρήσετε τους σάπιους…???
αυτό θα α έχει ολέθρια αποτελέσματα ακόμη και στην κοινωνική ειρήνη…
στον αέρα ιιπταται η αίσθηση οτι οι ”φονιάδες των λαών” που δυστυχώς ”χέζεστε” να τους καταγγείλετε να…. τους κλείσετε την θύρα κατάμουτρα…. ΑΛΕΞ δεν είσαι κάτι σαν τον στρατηγό της ΑΙΓΎΠΤΟΥ…. ΣΙΣΙ

οι ”φονιάδες των λαών” φαίνεται να ετοιμάζουν βρόμικα κόλπα… στηριζόμενοι στους έποικους… που και εκεί σας έπιασαν αδιάβαστους, λίγους και οπωσδήποτε ηλίθιους ….

η αποδόμηση είναι αναγκαία, διότι
δεν μπορείτε να ερμηνεύστε ούτε αυτήν την ξεκάθαρη εντολή (61%) κοινωνικής συνοχής … και όμως, ακόμη περιφέρεστε πίσω από κατουρημένες ποδιές να γλείφετε να παρακαλάτε !!!

Πατριωτισμός – Εθνικισμός και όποιος αντέξει και ο ορισμός Εθνικισμος -Πατριωτισμός καταγράφετε … έτσι ώστε να υπάρξει έναυσμα και βάση αντι-παραθέσεως,
επομένως και άρα, οποιοσδήποτε βάλλει / επιτίθεται ενάντια στους Πατριώτες -Εθνικιστές…πρέπει να διαθέτει, ποικιλτική ιδεολογική ταυτότητα, που να υπηρετεί το περί δίκαιου κοινό αίσθημα και να έχει πολιτική ορθολογία περί, ΕΛΛΑΣ / ΚΡΑΤΟΣ / ΕΘΝΟΣ…. και όχι χρηματική….. .. διαφορετικά, θα τον καταπιεί όπως, βλέπε πολιτικές πλατφόρμες ΝΔ – ΚΚΕ με παραμαγαζο το ΠΑΣΟΚ από το 80% που μάζευαν μετά την επίσημη έναρξη,

αποδομήσεως των φαύλων ….
που ξεκίνησε επίσημα αρχές του 2000… τώρα στο 2015 όλοι μαζί, με τα παραμαγαζα τους είναι στο 38% και αυτό αποτυπωμένο με τον πλέον επίσημο τρόπο ενώ οι βασικοί πυλώνες, ΝΔ-ΚΚΕ με κύρια έκφραση το ΠΑΣΟΚ … εξαφανίζονται !!!

επόμενο πεδίο (σοβαρότατο) είναι το θέμα, η εισβολή εποίκων και τα αποτελέσματα … είναι αυτό, που θα έχει ως αποτέλεσμα την κατακλυσμιαία αποδήμηση και του σημερινού. άτολμου συντηρητικού κατεστημένου το οποίο ονόμασαν … και ως ΤΌΞΟ (άνετα μπορούμε να συμπληρώσουμε)…ΤΩΝ ΗΛΊΘΙΩΝ!!!

*** παρεμπιπτόντως στον”ΘΕΙΕ ΣΑΜ” η καθυστέρηση έναρξη διαλόγου, η όταν αυτός γίνεται κατόπιν … καβγάδων και κολλημένων ανόητων συμβούλων που οδήγησαν στη απόλυτη μοιραία επερχόμενη καταστροφή δεν ωφελεί, ο χρόνος κυλά αντίστροφα και το φαγητό για την αρκούδα είναι έτοιμο” λάθος σου… από λάθος εκτίμηση εξ`αιτίας του ποιο, ηλίθιου ελληνόφωνου πολιτικάντη που πέρασε από αυτόν τον τόπο…. την Ελλάδα !!!