…. όταν παύσει να η εξουσία …. οι εξουσιαστές που θεωρούν ότι πάντα θα ειναι ”αρχή” προσγειωνονται άτσαλα στην πραγματικότητα και επάνω σε ότι ακριβός έχουν φτιάξει και υπηρετήσει ….
και μιας ο λόγος ας μιλήσουμε για μια τρελή … ιστορία αχαλίνωτης φαντασίας….
θέμα ΚΕΡΑΤΣΊΝΙ …(δεν υπάρχει περίπτωση και ποτέ των ποτών μια χάλκευση να επιζήσει ..επιζεί όσο επιζούν οι δημιουργοί αυτής δηλαδη οι ….. προσβεβλημένοι απο το σύνδρομο του εξουσιαστή, που διακατέχονται απο το πλασματικό αίσθημα παντοδυναμίας και ελέγχου διάφορων επίορκων υπαλλήλων … σε θέσεις κλειδιά….
ας προχωρήσουμε όμως στην τρελή ιστορία αχαλίνωτης φαντασίας ….
ας πάμε φανταστικά στο ΚΕΡΑΤΣΊΝΙ όπου εκεί ….
… ένας ”μεροκαματιαρης” δέχεται να συμμετέχει στην εκτέλεση ενός σχεδίου….
ενορχηστρωμενης κατηγορίας…
ο ”μεροκαματιαρης” δέχεται να συμμετάσχει … με αντάλλαγμα φυσικά το χρήμα ….
.. δέχεται ακόμη και να δολοφονήσει …. όταν ειδοποιηθεί ότι τώρα, αρχίζει να ξετυλίγεται η ιστορία …στον
”δικό του τομέα” και με ψυχρό ορθολογιστικό σκεφτικό, ο ”μεροκαματιαρης” ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά και σκέφθηκε ” η παλεύω ακόμη 25 χρόνια, για να εξασφαλίσω μια σύνταξη πείνας ..κλπ..κλπ…
η πηγαίνω χρόνια, (πχ ένας φόνος σε ισόβια ειναι 15 χρόνια) και αν βάλεις κάτι άδειες κλπ… ούτε που κατάλαβες πως τσουλάει ο χρόνος… και επειτα….όλα καθαρά….ολοι έχουν κανουν την δουλειά τους και ΟΚ !!!!!
… όλα όμως ισχυουν όσο υπάρχει η εξουσία στα χέρια των σεναριογράφων….
ΟΜΩΣ εν προκειμένω για Ελλάδα …. δεν υπάρχει περίπτωση ένα μυστικό να μείνει μυστικό αν το κατέχουν έστω δυο (2) …. όταν έρθει η ανώμαλη προσγείωση, τότε τα ”πουλάκια κελαηδούν”… εσύ φταις …όχι εγώ… εσύ… μας
διαβεβαίωνες ότι… κλπ….κλπ….
και το σενάριο αυτής της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΧΑΛΊΝΩΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ … ΚΑΛΉ ΑΝΤΆΜΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΌΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ… όσοι εμπλεκόμενοι και προστρέχοντες ..που νόμιζαν ότι βρήκαν ευκαιρια, για να αποκομίσουν το δικό τους όφελος.. μένουν μετέωροι και υπόλογοι….
ΥΠΟΜΟΝΉ !!! ΌΛΑ ΣΤΗΝ ΏΡΑ ΤΟΥΣ !!!
.
.”… όσοι γυρολόγοι ετρεξαν να ”οικονομήσουν ποικιλοτρόπος” το αυθαίρετο ειναι αυθαίρετο και ο χρήστης καλείται να πληρώσει το αναλογών τίμημα ”