επιτελους το στημενο παιχνίδι … κατάντησε ένας  ”ρόλος για βλάκες” το αυτο αναγορευμένο πολιτικο ΤΟΞΟ των καθεστωτικων,

που εκλεισε φυλακη 9 βουλευτες Χρυσής Αυγής, τωρα ξεβρακώνεται, η κυβέρνηση και ψήφο επιστημοσύνης θα πάρει και πρόεδρο Δημιο κρατιας θα δώσει… διοτι πολυ απλά ….

απαγορευουν σε 9 εκλεγμένους βουλευτες να ψηφίσουν…. η φρόντισαν εκ των προτέρων με στημένα κόλπα να τους χώσουν φυλακη…. ολα ειναι μέσα στο σχέδιο του κατεστημένου πολιτικου σκηνικού … τιποτα δεν ειναι  τυχαίο …. το θεμα ειναι ΕΣΎ ΤΑΛΑΊΠΩΡΕ ΠΟΛΊΤΗ ΠΌΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΗΣ …. επομένως για να συνεχίσουν    απαιτούνται 171 ψήφοι και οχι 180 … και παμε λιγο παρακατω ΝΔ – ΠΑΣΟΚ = 154 Βουλευτές + 6 (κλασικοί καρεκλατοι) 160 – 180 ψαχνουμε για αλλους 20 – τους 9 Βουλευτές πολιτικους κρατούμενους ”Χρυσής Αυγής” τοτε ψαχνουμε για 11 Βουλευτές … απο την ομάδα των 20 ανεξάρτητων …. ούτως ώστε το θέατρο του κομματος του ΤΌΞΟΥ κομματος πολιτικου κατεστημένου να συνεχίσει έως ΙΟΎΛΙΟ 2016  . και θα ακολουθήσουν ξανά οι τάχα τσακωμένοι και βλακειες ως συνηθως  μεταξυ του ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟΥ ΠΟΛΊΤΙΚΟΥ ΤΌΞΟΥ  όπως του ξεφυγε  καποια στιγμή και το αποκάλυψαν .(ελέω βλακείας τους ξεφυγε…και αποκαλύφθηκαν)  ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ — ΑΝΕΛΛ – ΔΗΜΑΡ κλπ παπαγάλοι εκτος αιθούσης…
δηλαδη τι δεν καταλαβες??????

ολα ειναι στημένα ομως ΤΏΡΑ ΕΛΕΏ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ και δεν μπορουν κρυφτούν οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι…. απνετς ξεβράκωτοι θα αναγκαστούν να παρελάσουν μπροστα σου ταλαίπωρε πολίτη  που σε ειχαν φουσκώσει στην ανοησία και το ψέμα επι δεκαετιες…αυτοι έτρωγαν και έπιναν… και ΕΣΥ στην απαξίωση….και την μιζέρια….να πεθαίνεις με την εντολή πληρωμής κεφαλικού φόρου πχ, βλεπε ΕΝΦΙΑ των κατακτητών….. στα χέρια…. ΑΥΤΟΙ Όμως ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ ΆΛΛΑ ΑΠΌ ΆΛΛΗ  ΑΊΤΙΑ…. σιγά – σιγά… πρώτα ειπαμε ….θα ζησουμε τα απόλυτα αποκαλυπτήρια ..