..των ιδιότυπα αιχμάλωτων ΕΛ πολιτών απο ΗΠΑ-ΕΕ -παγκοσμιοποιητων, τυχοδιωκτών και τοκογλύφων   
…τελικα η αποδειξη…
ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ (παγκόσμιος ελληνισμός) που καποιοι νόμιζαν ότι κοιμόταν, η, ότι  δεν υπήρχε….ειναι η μόνη ικανή πολιτικη δυναμη που εχει την απόφαση και το ψυχικό κουράγιο να διαλύσει να ισοπεδώσει τους φαύλους ΌΛΑ τα σαθρά ανδρείκελα..και με την ψήφο του Ελληνικού Λαού, να βγαλει την χωρα απο το τέλμα ..και να ξαναγινει η Ελλαδα…η πατριδα πρωτίστως των ΕΛΛΗΝΩΝ (οι αλλοι επονται) κλπ..κλπ..
…τι κάζο εχουν έπαθαν  
τι κακό μεγάλο, εκεί μέσα στην τρελή τους, χαρά..
εκεί που νόμιζαν ότι μπορούσαν να φυλακίζουν και να διώκουν, Ελληνες πολιτες κατά το δοκούν….
σκάει μύτη η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού απο το πουθενα και τους χαλάει, όλα τα άβουλα σχεδία τους, οι ΜουΜουεδες μας πληροφορούν ΚΑΙ μας λένε ότι η Χρυσή.Αυγή κρατά όλο το πολιτικο κατεστημενο στο χέρι ΟΚ….και αν… ας πούμε ότι ειναι ετσι, εσεις γιατι τρέχετε ??
φαινετε σαν να θελετε να αποφύγετε κατι…. τι ????????
εγώ αναρωτιέμαι… μα ποιος εισαι ρε παιδι μου ο Σνόουντεν.????????
ΣΥΜΒΟΥΛΉ, παντα  ακολουθεί ο απόλυτος εξευτελισμος, όταν ερχεται κατι νέο και ριζοσπαστικό που ξεθεμελιώνει τον κάθε κατεστημενο και χαλάει όλων παρασίτων την βόλεψη ..που εχουν κολλημένο το στόμα στο βυζί της αγελάδας…. ειναι αναμενόμενο να αντιδρούν…λέτε να δουμε διαπλεκομενους, βιομηχάνους κλπ, αλλους μαζί με το ΤΟΞΟ  σε διαδηλώσεις κατά του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ???
ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΡΈΣΤΑ ΤΟΥΣ ..ΜουΜουεδες, τραπεζιτες,διαφορα Μπομποτάλευρο ..κλπ   αγκαζέ με Δεξιούς Αριστερούς..
Κεντρώους.. έξω Δεξιούς .έξω Αριστερούς..κουκουλοφορους.. (εξαιρούνται οι αναρχικοί 
.. ρε ΜουΜουεδες όταν αγωνιάτε εχετε πολυ πλάκα ομως, μην γινεστε τόσο λίγοι και γελοιοι απο … αμνησίες παμε καλά ???
για να επανέρθουμε, καποιος, πρ, υπουργος Εθνικής Αμύνης  ειπε ότι εχει, απορρητα στρατιωτικα έγγραφα που αφορούν την άμυνα της χώρας, στο σπιτι του (εκτός απο κατι στικακια…) εχουν εξαφανιστεί κάποιες λίστες …διακινήσεως (μαύρων) χρημάτων κλπ) καποιος Χριστοφορακος και καλά δεν μπορει να εκδοθει κλπ…αλλα σε αυτα …. δεν σας είδαμε με τόσο σπουδή….ρε ΜουΜουεδες, διαφοροι διαπλεκομενοι κλπ ηρεμήστε … που φέρατε Ως Συνήθως τον κατακλυσμό εκτος και αν  εχετε τιποτα προβλήματα …. γενικώς και αορίστως . φορτώστε και Δραμαμινες !!!
 
7>Ε<7 ΔΩΡΙΕΩΝ ΕΠΑΝΟΔΟΣ