ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ είπε…..Μαρτίου 27, 2014

Ενωμένα αριστερά λαμόγια …update

Νεοταξίτες αριστεροί ενωθείτε με τους ΡΗΜΑΔιασμενους εκατομμυριούχους του ‘’Κουρέλη’’ (με τα 80 αφορολόγητα ακίνητα στο ΚΙΣ των Εβραίων) καθώς έπεσε ‘’συνωστισμός εκατομμύριων ευρώ από τη (ΝΤ)Ρεπουση (μαζί με τα 30 ακίνητα που διαθέτει και 3,8 εκατ. από ΓΑΠ σε ΜΚΟ της (ΝΤ)Ρεπουση… )…!!!

Οι ‘’αδελφές’’ σας του ΤΣΙΚΝΑ εκεί στου ΤΣΥΡΙΖΑ έχουν κοινά ‘’οράματα’’ μαζί σας όπως :

ο Σταθάκης ο καταχραστής του Πανεπιστημίου Κρήτης που τον έσωσε η ΝΔουλα ψηφίζοντας κατά της άρσης ασυλίας του…. Επίσης ο ίδιος προκλητικά υποστηρίζει ότι “οι έλληνες δεν πληρώνουν πολλούς φόρους” . επίσης ο ίδιος ‘’κύριος’’ πιστεύει ότι μόνο το 5% του χρέους είναι επαχθές…. έπιασε τόπο το ‘’καθάρισμα’’ από την κατάχρηση στο πανεπιστήμιο… Ο ίδιος δηλώνει περήφανα «Είμαι πολέμιος της δραχμής, δεν τίθεται τέτοιο θέμα για τον ΣΥΡΙΖΑ». Επίσης ο ίδιος δήλωσε την 25-02-14 ότι δεν θα αλλάξει φορολογικούς συντελεστές ο ΤΣΥΡΙΖΑ αλλά αντίθετα υπάρχουν περιθώρια αύξησης τους !!!!!

ο ‘’κύριος’’ Κωνσταντόπουλος μπαμπάς της μαχητικής κυράς ΤΣΥΡΙΖΑΙΑΣ
Κωνσταντοπούλου που ‘’έσωσε’’ τη γυναίκα του υφυπουργού οικονομικών Μαυραγάνη της ΝΔουλας από ανθρωποκτονία εξ αμελείας 14χρονου ποδηλάτη. Την ‘’καθάρισαν’’ με αναστολή και έριξαν και φταίξιμο στο παιδάκι που έκανε ποδήλατο… Να σημειωθεί ότι αυτή η δίκη είχε πάρει προκλητικά μοναδική αναβολή στα δικαστικά χρονικά της χώρας για το είδος της….

η κυρία Μπολαρη με τις ψηλές καταθέσεις που είναι ‘’Τροτσκίστρια’’ !!!!!

Η σύζυγος Τσακαλοτου που είναι λογογράφος και σύμβουλος του Προβοπουλου (!!!!)

τον Ζεϊμπέκ Χασάν Χουσεϊν (ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΣ…) που είναι υπέρ της ‘’Ανεξάρτητης’’ Θράκης

την κυρία Δούρου που ήταν κώλος και βρακι με την οικογένεια Τσοχατζοπούλου (τώρα δεν τους…..ξέρει…). Η ίδια την 1/8/2011 και την 19/8/2011 με δηλώσεις της καλούσε την Ευρώπη , ουσιαστικά το ΝΑΤΟ (!!!!) , να επέμβει στη Συρία υπέρ των ισλαμοφασιστών οι οποίοι , οι καημένοι (!!!!!) , καταπιέζονταν από τον Ασαντ και τους χριστιανούς….. Η ίδια επίσης είχε πάρει θέση υπέρ του ισλαμοφασιστή Μορσι στην σφαγή της Αιγύπτου….

τον εκδότη και πάτρωνα του ΤΣΥΡΙΖΑ Δελατωλα που χορηγεί επιταγές με λογαριασμούς εξ Ελβετίας αγνώστου προελεύσεως και γίνετε και εκδότης από το πουθενά εφημερίδας υπέρ του ΤΣΥΡΙΖΑ φυσικά…. Γνωρίζει και την ‘’έλα Ελένη’’ …δικαστικό… έτσι για προσέχετε….

τον προδότη βουλευτή ΤΣΥΡΙΖΑ Θεοδωρίδη που υποστηρίζει ότι τα Ίμια είναι Τουρκικά και λέγονται Καρντακ

τον συνδικαλιστή εκατομμυριούχο και καταχραστή του ΤΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ρίζο

τον κύριο Τσουκαλά του ΤΖΥΡΙΖΑ και πρώην συνδικαλιστή (!!!!) που εισπράττει εφ άπαξ …. 1.000.000 ευρώ….

τον κύριο Τσακαλωτο να είναι επενδυτής της JP Morgan και Black Rock (!!!!!)

τον κύριο Κουράκη που συμφωνεί με τους… ’’συνωστισμούς’’ στη μικρασιατική καταστροφή της (ΝΤ)Ρεπουση . Ο ίδιος υποστηρίζει ακόμη ότι όταν γίνουν κυβέρνηση θα καταργήσουν τις παρελάσεις…..

τον κύριο Κώστα Μορφίνη υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές Μαΐου 2014 στην περιφέρεια Μακεδονίας & Θράκης ο οποίος υποστηρίζετε από τον ΣΥΡΙΖΑ και το Τουρκικό προξενείο Θράκης δηλαδή οι Γκρίζοι Λύκοι !!!!!!!!!!!!!! Και μάλιστα η αφίσα της υποψηφιότητας του είναι γραμμένη στα Τουρκικά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο κύριος Γιάννης Δραγασάκης του ΣΥΡΙΖΑ που στις 26/03/14 είπε:
«Εάν ο ελληνικός λαός αναδείξει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, θα ήθελα να διαβεβαιώσετε τον γερμανικό λαό ότι θα έχετε στην Ελλάδα μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη, η οποία υποστηρίζει τον τερματισμό της λιτότητας και την έξοδο από την κρίση μέσα στο πλαίσιο της ευρωζώνης» επεσήμανε. Δηλαδή έδωσε τα διαπιστευτήρια του στους Γερμανούς…..

Με τον κύριο Θανάση Κούρκουλα και τον κύριο Πέτρο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΤΣΥΡΙΖΑ με τις άπειρες ΜΚΟ που όλες χρηματοδοτούνται από …… εσάς……. και οι οποίοι ‘’μάχονται’’ για τα δικαιώματα των λάθρο ισλαμιστών στην Ελλάδα ενάντια των…. Ελλήνων !!!!!!!!!!!!!

ο ΤΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τη διχοτόμηση της Κύπρου και το σχέδιο των Αμερικανών και του Αναστασιάδη και τη μετατροπή της από κυρίαρχο κράτος σε ομοσπονδία….

Ο ιδιος ο κυριος ΤΣΙΚΝΑΣ μόλις γύρισε από Τέξας το Νοέμβριο του 2013 και ενώ η Ελλάδα μας και οι Έλληνες είχαν τόσα προβλήματα αυτος , αφού πήρε εντολές από τον Σόρος και την Ομπαμιο-παρεα των ισλαμοφασιστων , κατέθεσε πρόταση νόμου για να παντρολογουνται οι ανώμαλοι !!!!!!!! Αυτό ήταν το πρόβλημα των Ελλήνων…. Να παντρεύονται οι ανώμαλοι…
Tο site EPIKAIRA.GR εγραψε στις 25-02-14 : ”Για οικονομική σχέση του Τζορτζ Σόρος με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο το γερμανικό οικονομικό περιοδικό Wirtschaftswoche, σε ένα αφιέρωμα που υπογράφουν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας και αναπαρήγαγαν ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.”
O κύριος Γιάννης Λούλης, το δεξί χέρι του Καραμανλή είναι σύμβουλος του … Τσίπρα!

την κυρία Ιωάννα Γαϊτάνη του ΤΖΥΡΙΖΑ που υποστηρίζει ότι ολοι οι λάθρο πρέπει να νομιμοποιηθουν καθως τους θεωρει αδερφια της….. Από το Πακιστάν είναι η κυρία άραγε….???

Τον κύριο Μανώλη Γλέζο τον ‘’αντιστασιακό ‘’ που στις 20-03-14 ζήτησε “Να υπογραφεί συνθήκη ειρήνης της Ελλάδας με τη Γερμανία” …. Οι Ναζί και τα παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια……

με τους δυο ‘’υπέροχους’’ αρχηγούς ΤΣΙΚΝΑ και ΚΟΥΡΕΛΗ που ήταν φανατικά υπέρ των ισλαμοφασιστών της ‘’Αραβικής Άνοιξης’’ των σφαγέων του χριστιανισμού και των αμάχων …….

Και βέβαια ΟΛΟΙ τους είναι κατά του μεγάλου εχθρού: Tης ορθοδοξίας….. για να καταλάβετε το μίσος που έχουν οι αντίχριστοι ο Νίκος Μπιτσιμεας (ΤΣΥΡΙΖΕΟΣ) έβριζε την Παναγία μας και το ορθόδοξο έθνος μας ανήμερα της Παναγιάς 15/08/13…. Φυσικά και ο ίδιος είναι δηλωμένος φίλος των ‘’καταπιεσμένων’’ ισλαμοφασιστών της Συρίας…… Για την ιστορία αυτό το λαμόγιο δουλεύει στον ΟΤΕ και βέβαια στο ραδιοσταθμό του ΤΣΥΡΙΖΑ κόκκινο 105,5 ……..

Και πολλές πολλές άλλες ανθελληνικές και προδοτικές αντιλήψεις και ενέργειες με ντοκουμέντα . καμαρώστε τους πατώντας εδώ:
http://youtu.be/PRqh1LjmrJ0

Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται ουσιαστικά για γνήσιους εκπροσώπους της Νέας Τάξης Πραγμάτων γνήσιους συνεχιστές του George Papandreou και του Samar Ass….